12162_1_bbhearing.jpg

geemarc TV hoofdtelefoon CL7400 opti

Artikelnummer:
12162
Artikel GTIN:
3521350009422
geemarc_logo_bbhearing.png

Dit artikel is speciaal ontworpen voor mensen met gehoorverlies.

Deze unieke hoofdtelefoon biedt compatibiliteit met verschillende apparaten, zoals televisies, smartphones, tablets en andere audioapparatuur met een optische of 3,5 mm jack-uitgang. De luisterhulp heeft een batterijduur tot wel 8 uur luisterplezier en een laadtijd van 6 uur. Met een maximaal volume van +125 dB is elk detail goed hoorbaar is. Bovendien kan het geluid worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren en behoeften. Zowel hoge/midden/lage tonen als bass/treble tonen zijn aanpasbaar voor een perfecte geluidsweergave.

De hoofdtelefoon die over het hoofd wordt gedragen is met 260 gram licht van gewicht en voelt comfortabel aan tijdens langdurig gebruik. De knoppen zijn gemakkelijk toegankelijk en bedienbaar tijdens het dragen, wat het gebruiksgemak nog verder vergroot. Het apparaat schakelt automatisch uit na 4 minuten inactiviteit, waardoor de batterijduur wordt bespaard en er geen onnodig verbruik plaatsvindt.

Het bereik van maximaal 35 meter binnenshuis en maximaal 200 meter buitenshuis biedt volop bewegingsvrijheid bij het luisteren naar de favoriete audio. Het is bovendien mogelijk om meerdere hoofdtelefoons aan één basisstation te koppelen.

Eigenschappen

merk geemarc
type hoofdtelefoon
kleur grijs/zwart
gewicht 260 gram
batterijduur 8 uur
volume tot 125 dB
balansregeling ja